???? = ????

Före det som är viktigt för andra studios som äger vissa rättigheter från Marvel, ska jag nämna vad Spider-Man producenterna Avi Arad och Matt Tolmach sa om deras kommande Spidey flicks och den nästa rebooten. Och den efter det. Och den efter den tredje…

I en interview med Indiewire, producenterna fick frågan om möjligheten att Lizard ska återvända i framtida filmer. Matt Tolmach svarade: ”There’s no never.” Och sen babblade Avi Arad om hur Lizard kan se ut nästa gången.

Personligen, tror jag att Lizard inte kommer bli en medlem i Sinster Six. Jag menar, Curt Connors sa åt gentlemannen att dra åt helvete så jag tror att han kommer hjälpa Peter i kampen mot Harry och Gustav Fiers team av skurkar. Tänk dig: Green Goblin, Rhino, Doc Ock, Vulture, Mysterio (eller Chameleon, om man vill tänka så) och Kraven (eller, möjligen, Black Cat).

De fick också frågan om Peter Parker kan bli ersatt av någon annan känd Spider-Man, t.ex. Miles Morales, den andra Spider-Man från Ultimate-universumet, eller Miguel O’Hara aka Spider-Man 2099, i en till reboot efter Andrew Garfield har hängt upp nätskjutarna. Avi svarade med ett enkelt, och långt, nej. Han använde logiken med att säga ”att man måste vara sann mot karaktären inuti.”

Jag vill gärna se någon annan än Peter Parker för att vi har sett honom i Raimis trilogi och nu igen i Marc Webbs version. Det vore roligt att få se Miguel O’Hara i framtiden, som fajtas mot en flygande Hobgoblin. En ganska bra science fiction film det, men Sony har nu sagt att det inte händer.

Miles Morales vore också cool att få se! Tro inte att jag är rasist…

Sen sa de också att Venom filmen kan vara början av en egen franchise (mer än bara en film). Det låter intressant för att jag är ett Venom fanboy.

Till sist är det om Fox’ Fantastic Four reboot. Tim Blake Nelson, känd för The Incredible Hulk, har satts till i rollistan som Harvey Elder, även känd som Mole Man. Om du inte vet vem Tim Blake Nelson är så är han killen i The Incredible Hulk vars huvud började växa som en tumör. Det var en idé att göra honom till skurken Leader i den nästa Hulk filmen (som inte ska hända) men nu när han är på Fox’ sida så är det inte någonting att trolla om.

Dessutom tycker japanerna att den nya Godzilla ser fet ut. Måste de spoila filmen för mig?! Om Godzilla vill äta skräpmat, så låt han äta skräpmat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *