Say my name…

Enda sen Dwayne ”The Rock” Johnson sa att han hade fått en roll i DC Comics filmuniversum, har fansen spekulerat om vem han kan spela. Folk sa att han kunde spela John Stewart / Green Lantern men nu har han svagt sagt vem han ska spela…

Med ”svagt” menar jag ju att han inte har bekräftat det helt. Det han sa var att hans karaktär har ”krafter likadana som Supermans”. Det finns en massa superhjältar som har krafter likadana som Supermans men Johnsons sista ledtråd var:

”Just say the word…” (Översättning: ”säg bara ordet…”)

Nej, ordet är inte ”bird”. En superhjälte från DC som kan säga ett ord som gör honom till sitt superhjältes alter-ego är Shazam!

Jag vet bara lite om honom för att jag har spelat Injustice: Gods Among Us. Han är som Superman, fast inte lika populär…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *