X-cellent…

Åh, du visste mycket väl att jag skulle komma på den titeln nån gång!

Vi har lite nyheter om X-Men-filmserien. ”Lite” betyder ”ganska mycket”. Det första handlar inte om självaste filmserien, utan det handlar om att Fox håller på att skapa en live-action tv-serie baserad på X-Men. Är det verkligen en nyhet?

Efter succén av ‘Arrow’, ‘The Flash’, ‘Gotham’, ‘Agents of S.H.I.E.L.D’, ‘Agent Carter’ och före succén av ‘Daredevil’ (som ska visas exklusivt på Netflix (????)) så bestämmer sig Fox att göra X-Men till en tv-serie.
För det första: jag har blivit så trött på alla superhjälte-tv-serier från Marvel och DC. För det andra: Seriöst?!

Vi har ju redan X-Men-filmerna, samma sak med DC Comics filmuniversum (DCCU?). Marvel gör i alla fall så att deras tv-serier utspelar sig i deras filmuniversum (MCU!).

Över till filmerna, det som jag bryr mig mest om.

I en intervju med Oregon Live, avslöjade Patrick Stewart (Professor X) lite detaljer om framtiden av X-Men-filmserien. Det ena var att Ian McKellen ska återvända som Magneto i ‘X-Men: Apocalypse’. VA?!
Det andra var att Wolverine och Professor X kanske ”slår sig ihop” i uppföljaren till James Mangolds ‘The Wolverine’. VA?!
Ska man lita på den gamla gubben? ‘X-Men: Apocalypse’ ska ju utspela sig på 80-talet med James McAvoy och Michael Fassbender. Hur snabbt ska Magneto åldras egentligen?

Kommer du ihåg att Rose Byrne var med i ‘X-Men: First Class’? Nu ska hon komma tillbaka i rollen som Moira MacTaggert i ‘X-Men: Apocalypse’.

Ryan Reynolds har twittrat en retande bild av dräkten som han ska ha på sig under produktionen av Tim Millers ‘Deadpool’.
Ja, man kan inte se mycket men av allt man kan se, så ser det bra ut.

Sen har vi också två skådespelare som har fått varsina roller i ”The Merc with the Mouth: The Movie”: Gino Carano ska spela Angel Dust och Daniel Cudmore ska spela Colossus för den fjärde gången.
Det enda jag kan säga är att jag inte vet vem Angel Dust är men jag vet vem Colossus är, eftersom jag har sett honom i de tidigare X-Men-filmerna.

‘X-Men: Apocalypse’ kommer ut i biografer 27 maj 2016, medan ‘Deadpool’ anländer 12 februari 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *