CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR ska börja sin produktion i April

När ‘Avengers: Age of Ultron’ närmar sig, får vi bli ännu mer spända för 2016s ‘Captain America: Civil War’. Collider säger att Anthony och Joe Russos uppföljare ska börja filma 1 april i Atlanta, Georgia. Produktionsteamet söker efter statister, och med det följer den första handlingsbeskrivningen:

”Following the events of Age of Ultron, the collective governments of the world pass an act designed to regulate all superhuman activity. This polarizes opinion amongst the Avengers, causing two factions to side with Iron Man or Captain America, which causes an epic battle between former allies.”

Chris Evans, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Sebastian Stan och Jeremy Renner ska återvända som Steve Rogers, Black Widow, Sam Wilson, Winter Soldier och Hawkeye i ‘Captain America: Civil War’ – som kommer ut 6 maj 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *