Uppföljaren till THE WOLVERINE ska officiellt bli Hugh Jackmans sista X-Men-film

För ett kort tag sen la Hugh Jackman upp en bild på Instagram av Wolverines klor (förmodligen från ”X-Men: Origins”) med texten: ”WOLVERINE… ONE LAST TIME.”

Vilket betyder att han ska spela Wolverine en sista gång.

Många har trott att Jackman ska spela Wolverine i Bryan Singers ‘X-Men: Apocalypse’ men The Wrap säger att han vill fokusera på James Mangolds uppföljare till 2013s solofilm ‘The Wolverine’, som ska bli hans sista gång i rollen som Wolverine.

Det här låter faktiskt logiskt. Killen har spelat Wolverine i sju filmer!
Dessutom har han och Mangold övervägt att använda storyn Old Man Logan från serietidningarna som inspiration för filmen – och, baserat på vad jag vet om Old Man Logan, så är Logan gammal. Tänk även på att Hugh Jackman håller själv på att bli gammal. Tyvärr är det den stora, fula sanningen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *