Marisa Tomei ska spela Faster May i Marvel’s SPIDER-MAN

Enligt Variety, har Marvel och Sony gett rollen som Peter Parkers faster May i den
nya ‘Spider-Man’-filmen till Oscar-vinnaren Marisa Tomei. Hon är ingen Rosemary Harris, men det får duga.

Nu måste man ju vara redo för fler rollbesättningar under de här kommande månaderna. Angående Tomei – hon ser ung ut! Nja… Yngre än Rosemary Harris och Sally Field i alla fall. Hon är bara 50 år, och Marvel ska gå med en yngre version av Faster May, ungefär som i Marc Webbs franchise.

Tydligen ska Tomei ha en cameo i 2016s ‘Captain America: Civil War’. Men vad skulle hon kunna göra i ‘Civil War’? Spidey ska inte avslöja sin identitet till världen som i serietidningen, eftersom Tom Holland ska också göra ett cameoframträdande.

Marvel’s ‘Spider-Man’ ska bli regisserad av Jon Watts och gör sitt första sving 28 juli 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *