Legendary Pictures planerar KING KONG / GODZILLA-crossover med Warner Bros.

Ni får ursäkta den långa förseningen av dessa nyhetsinlägg, eftersom utlandsresan blockerade min förmåga att logga in på Bloggen. Du vet hur det är…

Legendary Pictures har flyttat ‘Kong: Skull Island’ över till Warner Bros., för att kunna sätta King Kong ihop med ‘Godzilla’ i en potentiell crossoverfilm, enligt vad Deadline säger.

När och hur vet vi inte ännu. Men vi vet svaret till ”Varför?”, vilket är att de vill förena rättigheterna. Även känt som: ”Vi vill ha pengar!”

I mina öron låter det som en cool idé att krossa över King Kong och Godzilla, men personligen hatar jag crossovers. Jag tål inte crossovers, vare sig det är filmer, TV-serier eller vad man vill. Att sätta ihop två helt separata universum är inte en originell idé. Ta till exempel ‘Family Guys’ crossoveravsnitt med ‘Simpsons’. Orsaken till varför jag inte gillar det avsnittet är för att det är mer ett ‘Family Guy’-avsnitt än ett ‘Simpsons’-avsnitt.
Många tror att ‘Marvel’s The Avengers’ är en crossover, men egentligen är det inte sant. De introducerade alla karaktärer separat i samma universum, och de gjorde det med stil.

Men hur som helst, 2018s ‘Godzilla 2’ ska följas av en crossover med King Kong. Tills dess får vi nöja oss med 1962s ‘King Kong vs. Godzilla’…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *