In The Jungle, The Mighty Jungle…

Vid det här laget vet nog alla att jag inte gillar att Disney gör live-action-filmer av sina klassiska animationer. Men ‘Djungelboken’ — jag menar ‘The Jungle Book’, kan ses som ett undantag…

Trailern ser ut som en äventyrlig actionfilm (vilket alla filmer är nuförtiden) och CGI-effekterna ser redan imponerande ut. Rollistan är suverän, på alla möjliga sätt. Scarlett Johanson som Kaa, Idris Elba som Shere Khan, Ben Kingsley som Bagheera och Bill Murray som Baloo!

Jag lägger min tro på regissören Jon Favreau och hela rollistan. Men jag är orolig att filmen kommer att få en dubbning i Sverige, och som du vet så hatar jag svenska dubbningar. ‘Maleficent’, en film som jag inte alls tyckte om, hade som tur var ingen dubbning. Men det här årets ‘Cinderella’ hade en, vilket är konstigt eftersom båda de filmerna innehåller en prinsessa, en prins och romans däremellan. Förstår du vart jag vill komma med det här?

Hur som helst, om filmen inte får en svenska dubb ska jag definitivt försöka att se den på bio. Annars väntar jag tills den kommer ut på DVD.

‘The Jungle Book’ (det är originaltiteln, så jag håller mig fast vid den) kommer ut 15 april 2016 här i Svenneland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *