Ridley Scott avslöjar titeln av PROMETHEUS 2

Under en intervju med HeyUGuys angående hans nästa film ‘The Martian’, blev regissören Ridley Scott frågad om uppföljaren till 2012s ‘Prometheus’ och en möjlig serie av filmer. Då avslöjade han att ‘Prometheus 2’ inte är vad det egentligen ska vara, och att den officiella titeln är ‘Alien: Paradise Lost’.

Japp! Det är en ‘Alien’-film… tydligen. Scott syftar på att titeln är inspirerad av en epos kallad Paradise Lost, eller Det förlorade paradiset. Men frågan angår inte ”Paradise Lost”-delen, utan ”Alien”-delen av titeln.

Senare, under premiären av ‘The Martian’, fick HeyUGuys fråga Scott: Varför?

Jaha, filmen ska utforska Xenomorphens ursprung och komma mycket närmare originalet från 1979. Okej, då fattar jag…

Min nuvarande fråga är om Neill Blomkamps ‘Alien 5’ fortfarande blir av eller inte, eftersom Scott planerar att göra flera ‘Prometheus’-uppföljare – inte bara en. Så kommer det att finnas plats kvar för Blomkamps projekt? Vi får se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *