Marvel uppdaterar Phase 3 med ANT-MAN-uppföljare och nya releasedatum

‘Ant-Man’ slog till hårt och avslutade Phase 2 av Marvel Cinematic Universe. Som tur är ska det inte vara sista gången vi får Scott Lang. Hans återkomst i 2016s ‘Captain America: Civil War’ ska följas av ‘Ant-Man and the Wasp’, en team-up film med Hope Van Dyne. Marvel har stämplat den för 6 juli 2018.

Dessutom har ‘Black Panther’ och ‘Captain Marvel’ flyttats respektive till 16 februari 2018 och 8 mars 2019. Tre okända filmer ska komma ut 1 maj 2020, 10 juli 2020 och 6 november 2020. Vilka tre filmer kan det vara? Planet Hulk? Howard the Duck (for realz)? New Avengers? Spider-Man and the New Avengers? Åh, alla dessa obesvarade frågor…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *