Attack On Television: Att ha eller inte ha

Varje dag känns som helvetet på Jorden. Tyvärr krossas den metaforen när detta ”helvete” innehåller vit, kall snö, istället för obeskrivligt heta lågor och Robert Englund med en jultröja på sig. Samma princip.

Men, eftersom det är vinter måste vi dödliga lida av att snön blockerar våra parabolsignaler och gör så att vi inte kan njuta av våran briljanta uppfinning kallad television. Det har i alla fall hänt oss här uppe på backen. Ganska irriterande faktiskt…

Så istället har man fått vända sig till spelkonsolerna. När jag säger ”man” menar jag ”jag”. Jag har ju nästan nått slutet av ‘Tales of Zestiria’ (oroa dig inte, här är det spoiler-fritt), men jag är fortfarande fast och desperat. Japaner vet verkligen hur man skapar en svår avslutande boss. Bra jobbat, Japan!

Förhoppningsvis klarar jag det innan helgens slut. *fnys* Som att det kommer att hända…

Om man — jag menar, jag inte överlever ‘Zestiria’ finns det fortfarande något annat att njuta av. Bortsett från att fortsätta att arbeta på mitt superduper-hemliga projekt som ingen själ på Jorden vet om.

001

Animeserien ‘Attack on Titan’, avsnitt 1 till 25, på DVD. För att jag är — äsch, du har nog sett mitt Instagraminlägg redan.

Som jag har sagt så försöker jag att komma in i animevärlden, och jag har varit nyfiken att utforska den ganska länge nu, helst utanför ‘Bakugan’ (som jag fortfarande älskar, tro mig). I mina ögon verkade ‘Attack on Titan’ vara en bra kandidat.

Hittills… är den ganska bra. Mörk, men bra.

Men man måste älska doften av nya DVD:er.

002

Ah, nyhet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *