One Trailer to Rogue Them All: ‘Rogue One’-trailer slår till!

Vi kommer att få en Star Wars-film varje år. Det har du inte tänkt på, eller hur? Förra året hade vi ‘The Force Awakens’, i år får vi ‘Rogue One’, nästa år ‘Episode VIII’, Han Solo-filmen i 2018, ‘Episode IX’ efter det och Boba Fett i 2020. Nerdgasm på gång!

‘Rogue One’ ska utspela sig mellan ‘Episode III’ och originella ‘Star Wars’ från 1977, och den här trailern verkar lova oss en extremt stor tillbakablick, ännu större än ‘The Force Awakens’!

Gareth Edwards verkar ta titeln ”Star Wars” bokstavligt. Den här filmen verkar vara ett undantag från de andra ‘Star Wars’-filmerna och ska fokusera mera på självaste kriget än på en massa Jedis och Kraften och allt sånt, vilket jag diggar!

Kan 2016 slå sin föregångare 2015 som det överlägsnare filmåret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *