I Am The Champion, My Friend!

Några veckor sen gjorde jag förarprovet för traktor för femte gången – och kuggade. För femte gången. Jag var så jävla sur att jag skrev ett ilsket inlägg om det. Jag var verkligen ”Given Up”-arg.

Nu, å andra sidan, är jag ”We Are The Champions”-glad.

57 rätt av 65, och gränsen för godkänt är 52. Man kan även säga att jag är officiellt gift med Runo. Min EPA-traktor, Runo, det vill säga; inte Runo Misaki…

Glad. Lättad. Spänd. Det är bara några av de känslor som jag hade när jag klickade på avsluta provet och såg ordet GODKÄNT på skärmen. Nu när jag tänker på det så var det nog bara de känslorna jag hade. I alla fall, nu kan jag sätta full fokus på ‘Earthground’ och arbetet runt det, och skolan. Men mest ‘Earthground’. Jag gillar inte skolan.

För er som inte har träffat Runo ännu: läsare – Runo. Runo – läsare.

DSCN3832

Ah, Runo. Inte lika vacker som Runo Misaki, men det får duga. Med henne kan jag ragga på brudar på stan eller på byn och säga ”Alright, alright, alright” som Matthew McConaughey. När jag säger ”brudar” menar jag förstås inte prostituerade; jag menar riktiga brudar. Du vet, såna som ser ut som Megan Fox.

”Tjenare! Vill du att jag ska sätta min EPA in i dina byxor?”

Jag har aldrig tänkt eller sagt det här förut: att köra bil är kul! Visst, bilkörning har sina nackdelar, t.ex. att behöva växla hela jävla tiden, få tjuvstopp, krångel med kopplingen (om du förstår vad jag menar) eller korsningar. Men, trots det älskar jag Runo. En snygg bil med en snygg personlighet.

Och en snygg ända.

Så om ni ser en mörkblå duett med Servicegubben-reklam på bakrutan köra på vägen, hoppa ner i diket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *