New Line Cinema planerar ny ELM STREET reboot (Igen)

Helvete.

Enligt The Tracking Board, ska New Line Cinema producera en till modern version av Wes Cravens skräckklassiker från 1984, ‘A Nightmare on Elm Street’. När jag säger ”en till” menar jag verkligen ”en till”.

Jag har bara ett ord i mitt åsiktsarkiv: Nej!

Varför ska man göra en till remake efter att den förra från 2010 misslyckades på alla möjliga och omöjliga sätt? Wes Cravens original är min favorit skräckfilm. Den är tidlös, unik, mörk, läskig – allt som en bra skräckfilm ska vara. Den tredje filmen ‘Dream Warriors’ och även ‘Wes Craven’s New Nightmare’ är de enda uppföljarna som är lika bra som originalet, eftersom Wes Craven antingen producerade, skrev och/eller regisserade dem. Han är den enda som vet hur man gör en bra ‘Elm Street’-film.
Resten av uppföljarna – 2, 4-6 – är bara rena skitar. Jag menar, smutsiga skitar…

David Leslie Johnson ska skriva manuset, men ingen producent är involverad ännu.

Vad tycks om en till remake/reboot av ‘A Nightmare on Elm Street’? Jag har börjat bli trött på den här trenden faktiskt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *