We DON’T come in peace!…

Nazister. Alla hatar de. Men inte de som har jobbat med den här filmen!

001

Iron Sky är en idiotisk science fiction komedi som handlar om rymdnazister. I 2018, nazister är bosatta på den mörka sidan av månen. Det påminner om en film som heter ‘Transformers Dark of the Moon’. Och de ska invadera jorden. Det är denna films handling.

Den är regisserad av Timo Vuorensola. Snälla säg att jag stavade rätt! Tidigare har han gjort ”Star Wreck” och nu gör han en film om nazister från månen.

Jag måste vara ärlig, den här filmen är inte bra. Koncepten låter intressant men det första problemet jag har är att de inte förklarar ett piss!!!

Jag väntade på att få veta om att hur i hela världen de kom till månen år 1945 men det kom aldrig. Det fanns inte ens rymdfarkoster på 40-talet! Till och med filmens tagline, We come in peace, är inte nämn i filmen.

Skådespelarna är… okej för att vara tyskar. Renate Richter tjejen var så irriterande. Götz Otto spelar Adler som försöker bli den nästa fuhren. Stavade jag rätt?

Den där svarta astronauten som inte borde vara en astronaut är som Tracy Morgan med en hjärna. USAs kvinnliga president är en bitch! Och nämn inte den galna bitchen, Vivian.

Alla karaktärer i filmen är så over the top och det bästa är att ingen tycker att det är konstigt att nazister från månen invaderar vår planet.

Komedin är inte rolig alls. Ibland kunde jag skratta till men det ända som händer är att någon slår nåns bollar.

Filmen är verkligen tråkigt. I början tar det en lång tid för något att hända. Dialogen, nej tack! Det ända jag kan säga var bra med filmen är effekterna. Ibland när de använder green screen kan det se fejk ut men jag fick inte huvudvärk.

Slutet är det värsta slutet jag har någonsin sett i en film i hela mitt liv! Och de planerar till och med en uppföljare. Det gör de också för World War Z men den filmen är bättre än den här skiten.

Iron Sky ska få av mig 1/5 och jag säger att bättre saker än den här filmen finns… på månen!

One thought on “We DON’T come in peace!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *