Papercut…

Under påsklovet ska man fira då Guds son blev förråd av en av sina polare och sa till Gud: ”När jag kommer upp dit ska du se på ett och annat!”

Och Gud sa: ”Packa väskorna, älskling! Vi flyttar till Helvetet. Det finns billigare motell där!”

Men allt det skiter jag i för att, gissa vad, The Amazing Spider-Man 2 kommer snart! Jag är så spänd! Och apropå Spider-Man så tänker jag att jag ska skriva både en recension utan spoilers, inget avslöjande, och en fylld med spoilers.

Dessutom håller jag på att skriva min egna Spider-Man fanfiction/fanfilm. Jag har tidigare gjort en Spider-Man fanfilm som inte blev helt klar men den sög ändå. Den hade en 0% budget och Sonys Spidey filmer kostar runt 200 000 000 dollar.

Iallafall, nu pratar vi om varför titeln har de där bokstäverna.

Jag har min ”lilla” serietidningssamling i både en skrivbordslåda och i såna där tidnings-pappers-pärm-behållar-saker. Och man måste se till att folk ska veta vad för sorts tidningar som finns i de.

001

Och nu vet du också!

Samma för kablar. Jag måste veta vilken kabel som är rätt när jag ska…

003

…spela PlayStation 2 eller PlayStation 3.

De, tillsammans med kanalboxen, delar ju samma AV-kanal.

Bryan Singer är bög. Jag fick reda på det idag. Och jag fick också reda på att han har gjort lite ”otrevliga” saker mot en kille i 90-talet. Jag vet ingenting men han vet hur man använder långfingret, det kan man säga.

One thought on “Papercut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *