I’m a non-cybernetic organism…

Årets San Diego Comic-Con kommer snart och då borde vi förvänta oss att få en massa nyheter men vi har redan fått våran första look på Ultron i ‘The Avengers: Age of Ultron’, tillsammans med Iron Man och Captain America på omslaget av Entertainment Weekly.

Tidigare under filmningen såg vi en motion-capture dräkt för Ultron och nu… Är jag den enda som har fjärilar i magen?

I bakgrunden ser man Ultrons bad boys och jag har en känsla att Ultron vet varför Loki förlorade i första filmen. Om du inte förstår logik: han vet vad han gör.

Det man nu väntar på är en trailer. Jag vet hur Comic-Con fungerar: trailers visas på mässan och efter ett par månader kommer den upp på Nätet. Men trailern för The Amazing Spider-Man 2 kom ut i december 2013, flera månader efter Comic-Con.

Så kan det gå…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *