Category Archives: Trailers

One Trailer to Rogue Them All: ‘Rogue One’-trailer slår till!

Vi kommer att få en Star Wars-film varje år. Det har du inte tänkt på, eller hur? Förra året hade vi ‘The Force Awakens’, i år får vi ‘Rogue One’, nästa år ‘Episode VIII’, Han Solo-filmen i 2018, ‘Episode IX’ efter det och Boba Fett i 2020. Nerdgasm på gång!

‘Rogue One’ ska utspela sig mellan ‘Episode III’ och originella ‘Star Wars’ från 1977, och den här trailern verkar lova oss en extremt stor tillbakablick, ännu större än ‘The Force Awakens’!

Gareth Edwards verkar ta titeln ”Star Wars” bokstavligt. Den här filmen verkar vara ett undantag från de andra ‘Star Wars’-filmerna och ska fokusera mera på självaste kriget än på en massa Jedis och Kraften och allt sånt, vilket jag diggar!

Kan 2016 slå sin föregångare 2015 som det överlägsnare filmåret?

Spidey gör sin närvaro hörd i ny ‘Civil War’ trailer

Alla fans har bönat, bett och skrikit att få se Tom Holland som Spider-Man i ‘Captain America: Civil War’. Nervösa jävlar som inte kan vänta tills filmen kommer ut… Jag, å andra sidan, har ett gott tålamod och gillar att bli överraskad. Förutom när det kommer till internet…

Före vi går in på Spidey, måste jag säga att ända sen den första trailern släpptes har jag blivit mindre och mindre skeptisk och mer och mer optimistisk. Det är Marvel – de vet vad de gör.

‘Civil War’ kommer att definitivt bli den mörkaste Marvel-filmen hittills (och den längsta). Friktionen mellan Steve Rogers och Tony Stark växer under den här trailern och visar oss att Iron Man kanske ska försöka döda Cap.

Okej, låt mig bara säga att jag tror på Tom Holland. Russo-bröderna hyllar honom. Kevin Feige hyllar honom (tror jag). Till och med James Gunn säger att han är den bästa Spider-Man. Bästa, huh? Bättre än, låt oss säga, Tobey Maguire eller Andrew Garfield?

Spider-Man dyker bara upp i slutet av trailern, där han fångar Captain Americas sköld och nätar ihop hans händer. Dräkten är väldigt lik John Romitas design från serietidningarna, med några få tillägg och förändringar. Det som fick mig att klia mig på huvudet var att maskens ögon kan röra på sig och ändra storlek. Cool och intressant idé, men då började jag att titta närmare på hela dräkten och, för att vara ärlig, får jag en Green Lantern-känsla.

Dräkten ser ut att vara gjord av CGI och datoreffekter. Jag har ingen aning om det verkligen är så eller om Tom Holland hade på sig en riktig, praktisk dräkt, vilket jag hoppas på. Visst kan man lägga till effekter på masken och liknande senare under postproduktion, precis som de gjorde med Deadpool (i ‘Deadpool’).

Jag är bara lite rädd att Spideys dräkt är 100% CGI, istället för en autentisk sådan. Låt oss be att jag har fel…

The End Is Near…

2016 – du ser redan bra ut!

Vad kan man säga? Det är en X-Men-film – den andra av tre som kommer ut nästa år. Jag är glad att Bryan Singer inte planerar att överge denna franchise inom en kort tid, och för det mesta ser den här filmen hittills bra ut.

Vi ser nya ansikten som spelar bekanta karaktärer och bekanta ansikten som spelar bekanta karaktärer. Och även Rose Byrne av alla människor!

Det finns inte så mycket att prata om, eftersom det bara är en trailer och de här inläggen börjar att kännas lite onödiga…

‘X-Men: Apocalypse’ kommer ut 27 maj 2016.

Will You Have Peace Or War?…

Kommer du ihåg att jag var lite skeptisk om ‘Captain America: Civil War’? Glöm att jag någonsin sa det.

Phase 3 kommer bara närmare och närmare, och nu är den närmare än förut. Den här filmen kommer att bli storslagen och en revolution inför framtiden av MCU.

Även om vi får se Cap slåss mot Iron Man, en kort introduktion till Black Panther och återkomsten av William Hurt som Thunderbolt Ross, så påminner den här trailern mig om ‘Captain America: The Winter Soldier’ på något underligt sätt. Dessutom är det ingenting unikt eller speciellt med det här trailern, eftersom nästan alla Marvel-trailers är episka på ett eller annat sätt.

Men jag har lagt mina klagomål åt sidan och låter Russo-bröderna och Marvel visa världen vad de har gjort…

‘Captain America: Civil War’ kommer ut 29 april 2016.

In The Jungle, The Mighty Jungle…

Vid det här laget vet nog alla att jag inte gillar att Disney gör live-action-filmer av sina klassiska animationer. Men ‘Djungelboken’ — jag menar ‘The Jungle Book’, kan ses som ett undantag…

Trailern ser ut som en äventyrlig actionfilm (vilket alla filmer är nuförtiden) och CGI-effekterna ser redan imponerande ut. Rollistan är suverän, på alla möjliga sätt. Scarlett Johanson som Kaa, Idris Elba som Shere Khan, Ben Kingsley som Bagheera och Bill Murray som Baloo!

Jag lägger min tro på regissören Jon Favreau och hela rollistan. Men jag är orolig att filmen kommer att få en dubbning i Sverige, och som du vet så hatar jag svenska dubbningar. ‘Maleficent’, en film som jag inte alls tyckte om, hade som tur var ingen dubbning. Men det här årets ‘Cinderella’ hade en, vilket är konstigt eftersom båda de filmerna innehåller en prinsessa, en prins och romans däremellan. Förstår du vart jag vill komma med det här?

Hur som helst, om filmen inte får en svenska dubb ska jag definitivt försöka att se den på bio. Annars väntar jag tills den kommer ut på DVD.

‘The Jungle Book’ (det är originaltiteln, så jag håller mig fast vid den) kommer ut 15 april 2016 här i Svenneland.

Pools of the Dead…

Vi har inte bara fått en ‘Deadpool’-trailer, utan vi har TVÅ ‘Deadpool’-trailers! En green band-version, som är familjevänlig och inte så våldsam, och en red band-version som visar oss blod, F-bomber och lite till…

Skit i alla bilder från Entertainment Weekly! Det här är filmen som fans har längtat efter sen ‘X-Men Origins: Piece of Shit’!

Det finns många skillnader mellan dessa två trailers. Som sagt, den ena är PG och den andra är Rated R. Men de visar i princip samma sak: Ryan Reynolds som Deadpool (med kompani).

Tim Miller verkar återskapa scenen i testvideon som gjorde att filmen blev grön (inte bokstavligen). Filmens handling är inte huvudfokuset i dessa trailers. Det mest troliga är att Wade Wilson vill ha hämnd eller något liknande, enligt handlingsbeskrivningen.

För att sammanfatta: Två väldigt bra trailers.

‘Deadpool’, regisserad av Tim Miller, kommer ut 12 februari 2016.

The Super Villain Squad…

Så synd att Marvel inte var på årets Comic-Con, för att de hade haft en chans att klå DC. Men sannolikheten att de skulle vinna kriget är ganska liten…

Samma som med ‘Batman v Superman’-trailern får man ta in mycket. Ja, du ser nog Jared Leto här ovanför.

Filmen ser actionpackad ut, vilket jag förväntar mig från en film av David Ayer. Men den ser också ut att ha mycket fokus på karaktärerna.

Vi får se Margot Robbie som Harley Quinn, Will Smiths Deadshot, Jai Courtneys Boomerang-kapten och Viola Davis som Amanda Waller. Men vi får även se Jared Letos Joker, och han ser fantastisk ut!

David Ayers ‘Suicide Squad’ kommer ut 5 augusti 2016.

Superbat…

Jag vaknar upp – och vet du vad jag hittar? En ny tre minuters lång ‘Batman v Superman’-trailer från Comic-Con. Det kallar jag en bra morgon…

Nej, den är inte läckt – det är en officiell trailer som visades på San Diego Comic-Con före Warner Bros. släppte den till hela världen.

Men, oh boy, vilken bra trailer det är!

Som alltid, ska jag inte nämna alla saker i trailern, även om den har nog mycket intressanta saker i sig.
För det första: Batman! För det andra: Superman! För det tredje… Fan också… Wonder Woman?

Saken som jag gillar med den här trailern är att den ger oss ett hum om varför Batman slåss mot Superman. Och Ben Affleck ser verkligen ut som Bruce Wayne. Jag vet att jag är lite spontan, men Affleck är Batfleck!

Son of a Mockingjay…

Se upp, Maze Runner! Eller du borde ha sett upp för länge sen…

‘Mockingjay: Part 2’ tycks ge oss exakt vad vi vill ha från ‘Mockingjay: Part 2’. Men om man jämför den här trailern med ‘Mockingjay: Part 1’-trailern ser de ungefär likadana ut.

Men vi vet att filmen kommer bli episk – eftersom det är den sista delen av franchisen. Katniss drar sin båge (hehe), Donald Sutherland ser fortfarande ut som en seriemördartomte, och explosioner, action och coola repliker!

‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’ kommer ut 20 november.

The Beginning Was Just The Beginning…

Det var ju schysst. En trailer för ‘Maze Runner’ men ingen trailer för ‘Hunger Games’ ännu. Trailersystemet har förändrats.

Som du kanske, möjligtvis vet så gillade jag ‘The Maze Runner’ – förutom slutet. De sista minuterna av den filmen borde ha varit början av den här uppföljaren.

‘The Scorch Trials’ ska fortsätta Thomas och kompanis äventyr i den postapokalyptiska världen. Först av allt, trailern spoilar en potentiell del av filmens handling. Ungefär samma sak som alla flashbacks gjorde i första filmen.

Men jag kan säga att regin ser bra ut (hittills i alla fall). En av höjdpunkterna med första filmen var Wes Balls vision och kamerajobb. Ha, ha… Jobb.

‘Maze Runner: The Scorch Trials’ kommer ut 18 september.