Comicmovie-Con…

Det här ska inte innehålla alla nyheter från årets San Diego Comic-Con men bara det som jag tycker är viktigt och/eller intressant.

Först har vi våran första look på Gal Gadot som Diana Prince / Wonder Woman i Zack Snyders ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’.

Folk blev skeptiska när Gal Gadot skulle spela Wonder Woman. Jag blev förvirrad att hon ens är med i filmen. Men hon ser badass ut och kanske är mer badass än vad folk tror.

Godzilla regissören Gareth Edwards ska göra en Star Wars-spin-off film men han ska också göra uppföljaren till sin egen Godzilla. Legendary Pictures och Edwards har bekräftat att de klassiska monstren Mothra, Rodan och King Ghidorah ska säkerligen dyka upp i uppföljaren.

Dessutom har Legendary också sagt att en ny King Kong film, kallad ”Skull Island”, ska komma ut i 2016. Det ska tydligen vara en prequel till antingen originalet från 1933 eller Peter Jacksons version från 2005.

Till sist har vi en intervju med Paul Rudd, Michael Douglas, Corey Stoll och regissör Peyton Reed (som inte är Edgar Wright) som pratar om deras Marvel film ‘Ant-Man’.

Det var allt som jag bryr mig om…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *