F**k you, you f**king f**ks…

Det här är ett helt spontant inlägg. Spontant, men ilsket och fylld med utropstecken. En viktigt del av mitt liv som en filmälskare och filmskapare har fått så mycket hat från hela världen. Då pratar jag såklart om Sony Pictures ”The Amazing Spider-Man”-franchise.

Om du inte redan visste det så älskar jag Marc Webbs ‘The Amazing Spider-Man’ från 2012. Den filmen inspirerade mig att göra likadana filmer. Det är faktiskt min favorit film. Men när jag läser artiklar och kommentar om hur ”dåliga” filmerna är, speciellt uppföljaren ‘The Amazing Spider-Man 2’, så blir jag så arg och upprörd. Jag ska försvara denna franchise tills jag dör!

Alla dessa hatare tycker att Sony ska sälja rättigheterna tillbaka till Marvel. Jag, å andra sidan, tycker inte alls så. Det vore roligt men jag står inte på den mörka sidan. Sony håller deras planer för ‘The Sinister Six’ topphemligt, så hatarna tror att den är död. Samma sak med ‘Venom’. DE ÄR INTE DÖDA!!!

Som vi alla vet så är ‘The Amazing Spider-Man’ en reboot av Sam Raimis originella trilogi. Orsaken till att jag älskar den filmen är för att den är så annorlunda. En mörkare ton, större och bättre uppbyggnad och mera känsliga stunder. Jag gråter nästan varje gång jag tittar på den. Jag kan inte förstå hur så många folk kan tycka motsatsen. Men jag vet att det finns annat folk som beundrar franchisen på samma sätt som jag gör, och vi ska aldrig ge upp!

Det enda jag vill säga är att hatarna måste sluta att hata någonting som alla andra också hatar. Det är som ett virus. Retroviral hyperplasia? Där fick ni, hatare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *