The End Is Just The Beginning (sigh…)…

Nu när det är 2015 så längtar jag mer och mer till 2016, eftersom tre X-Men-filmer kommer ut då — och vi har fått lite nyheter om två av dem.

Regissören Bryan Singer har bekräftat, via Twitter, vilka unga skådespelare som ska spela tre ikoniska mutanter i ‘X-Men: Apocalypse’.
I rollen som en yngre Storm har vi Alexandra Shipp. Vem? Exakt… Jean Grey ska bli spelad av Sophie Turner. Vem? Exakt igen! Och den ikoniska karaktären Cyclops ska bli spelad av Tye Sheridan, också ”Vem?”.

Eftersom tidslinjen har förändrats, så måste vi inte bry oss om klaff-fel eller plot holes emellan de tidigare filmerna. Vi skiter i att Cyclops dök upp i ‘X-Men Origins’ eller att Charles Xavier kunde använda sina ben i en flashback i ‘X-Men 3’.
Okej, så vad tycker jag om denna rollbesättning? Som jag sa: jag vet ingenting om skådespelarna. Men jag har höga förväntningar från dem.

Den blivande Apocalypse, Oscar Isaac har berättat lite om den titulära skurken i den kommande X-Men-flicken. Han har sagt att kostymen ska vara en blandning mellan praktiska och digitala effekter.
Det gillar jag, för att det skulle vara helt fel att bara skapa Apocalypse i 100% CGI och inget annat. Han ska vara gjord av 50% praktiska effekter och 50% CGI.

Och till sist har vi fått reda på när och var ‘Deadpool’ ska börja sin produktion, och det är i mars det här året i Vancouver.
Ryan Reynolds ska återvända som en klassisk Deadpool, inte som en halvnaken Deadpool-wannabe.

‘X-Men: Apocalypse’ ska bli regisserad av originella X-Men-regissören Bryan Singer och ska komma ut i maj 2016, medan ‘Deadpool’ ska bli Tim Millers regidebut och ska komma ut i februari 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *