TOHOs 2016 GODZILLA Reboot har fått en regi-duo

I december, efter succén av Gareth Edwards 2014 ‘Godzilla’, meddelade det japanska filmbolaget Toho att de ska producera en ny och ren reboot av deras klassiska Godzilla-filmer. Nu har vi fått reda på att Hideaki Anno ska skriva manuset och regissera tillsammans med Shinji Higuchi.

Den här Godzilla-filmen ska inte vara relaterad till Gareth Edwards reboot och istället bara göra om Tohos filmer. Du vet, den från 1954 till den senaste från 2004.

Men då har vi ju TVÅ helt olika, helt separata Godzilla-franchiser på gång. Många japanska fans tyckte att den nya amerikanska designen såg fet ut. Men låt honom vara fet om han så vill!

Jag har själv tänkt på att köpa den första Godzilla-filmen från 1954, eller kanske alla japanska Godzillas! För att det finns endast en amerikansk Godzilla – och det är Gareth Edwards ‘Godzilla’! Roland Emmerichs ”Godzilla” är bara en myt…

Tohos Godzilla-reboot ska börja sin produktion den kommande hösten och ska komma ut sommaren 2016, medan Gareth Edwards amerikanska ‘Godzilla 2’ har datumet 8 juni 2018.

Läs hela pressmeddelandet på Anime News Network.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *