James Wan är kandidat för att regissera AQUAMAN

The Hollywood Reporter har ett exklusivt reportage om att James Wan, regissören av ‘The Conjuring’ och den senaste ‘Fast & Furious 7’, kandiderar för att få regissera Warner Bros. ‘Aquaman’, med Jason Momoa som titelkaraktären.

Ganska passande, eftersom jag ska se ‘Furious 7’ snart. Men som du kanske vet så är jag bekant med herr Wans filmer – alltså bara ‘The Conjuring’. Och du vet hur imponerad jag blev av hans regi i den filmen.

Wan ska först regissera och filma ‘The Conjuring’-uppföljaren ‘The Enfield Poltergeist’ senare det här året, som ska släppas ut 10 juni 2016. Senare har han ju tid med att arbeta med ‘Aquaman’, som kommer ut 27 juli 2018, om han nu får jobbet eller inte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *