Michael Jackson ville spela Jar Jar Binks i THE PHANTOM MENACE

Du är nog lika chockad som jag var.

I en intervju med Vice, avslöjade Ahmed Best att hans fruktansvärda roll som Bill Cosby/CGI-hybriden Jar Jar Binks i ‘Star Wars: Episode I – The Phantom Menace’ kunde ha gått över till självaste Kungen av Pop, Michael Jackson.

Som du säkert har märkt så har jag inte recenserat prequel-filmerna på den här bloggen. Jag tittade faktiskt på ‘The Phantom Menace’ under en av de första veckorna av sommarlovet, och jag tänkte skriva en recension av filmen. Men jag kunde inte, eftersom filmen sög elefantballe!

Här är min recension av ‘Phantom Menace’: Manuset är fruktansvärt, skådespeleriet är skrattretande dåligt, effekterna ser ut som PS1-grafiker, och hela jävla filmen är bara dålig!

Enligt Best ville Michael Jackson få rollen som Jar Jar. Men George Lucas ville skapa karaktären i CGI och Jackson ville använda praktiskt smink, som i hans ”Thriller”-video.

Så det slutade med att Best fick rollen istället och Lucas fick se sin karriär rasa ner.

Vad tycks om det här? Jag hoppas verkligen att J.J. Abrams dödar Jar Jar i ‘The Force Awakens’ i december…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *