Justice Forever: Swefilmer nerlagd

Jag har stora nyheter för alla filmskapare där ute. Den svenska webbsidan Swefilmer, som olagligt streamar filmer och TV-serier, har officiellt lagts ner och är död en gång för alla.

Om du läste mitt inlägg om piratkopiering så märkte du nog att jag hatar Swefilmer. Och nu när sidan äntligen är nerlagd för gott, verkar världen bli mycket ljusare.

Som en amatörfilmskapare och filmälskare, är det här en viktig händelse i mitt liv. Jag ska inte upprepa mig själv, men saken som jag vill säga är att Swefilmer är en ond, mycket ond webbsida. Värre än Pirate Bay eller Netflix (Ja, du läste rätt).

Låt oss fira denna fantastiska händelse och begrava Swefilmer i jorden.

#JusticeForever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *