Nytt för Bloggen – Januari 2016

Nytt år. Nya möjligheter. Visst säger folk så?

Den här bloggen har utvecklats många, oräkneliga gånger och eftersom det är ett nytt år hade jag tänkt att sträcka ut evolutionen lite längre. Jag känner mig som Charles Darwin!

Istället för att konstant skriva separata nyhetsinlägg ska jag nämna alla nyheter från den senaste veckan i ett inlägg, i ett nytt format som jag kallar – vänta på det – ”Comicmovie”! Du kanske känner igen det ordet från den tidiga versionen av Von Norres Blogg. Och nu kommer det ordet tillbaka!
Comicmovie-inläggen ska skrivas och publiceras varje helg och ska innehålla veckans nyheter om filmer, spel och möjligen serietidningar och TV-serier (beror på). Det första inlägget kommer snart.

Dessutom ska jag försöka uppdatera Min vardag-kategorin med nya, fräscha inlägg om mitt enkla liv. Tyvärr är jag hemskt upptagen just nu med att skriva min originella berättelse — jag menar med skolan och mitt gymnasieval!

*pust* Det var nära ögat. Åh fan, skrev jag precis det där…?

Du känner väl till mitt format för filmrecensioner och sådant. Jag har bestämt mig att det formatet ska försvinna och att jag ska gå tillbaka till det klassiska sättet: bara en linjär text utan några underrubriker. Men affischerna ska, såklart, stanna kvar, samma med de SISTA ORDEN och ett betyg mellan 0 och 5.
Och eftersom jag ska skriva två spelrecensioner inom (någon) månad ska spelrecensionerna bli likadana, fast med ett betyg under 10.

Vem vet vad som kommer att hända under 2016. Själv har jag några planer i lagret. Mer än så ska jag inte avslöja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *