Pros & Cons…

Jag har lite filmnyheter att prata om så jag börjar med alla pros!

Det är nu officiellt att vem som ska spela Henry Pym/Ant-Man i Edgar Wright’s Ant-Man som kommer ut i 2015 och det är Paul Rudd!

Edgar Wright och Paul Rudd passar så bra ihop så filmen kan bli fantastisk! Paul Rudd är en bra skådis (såvida jag vet) och han ser ut som Henry Pym!

Skurken i Man of Steel 2, aka ”Batman/Superman”, ska spelas på Joaquin Phoenix. Okej. Det är… nyheter. Jag kan inte bry mig för att jag har gett upp hoppet om Warner Bros och DC. Ben Affleck kommer äga som Batman men de har så bråttom med att besegra Marvel, för att de har ju The Avengers och Warner har nu typ ingenting! Folk trodde att Bryan Cranston skulle spela Lex Luthor och jag bara tyckte att de inte var så intelligenta. Bara för att Bryan Cranston är flintis i Breaking Bad så betyder det inte att han kan vara bra som Lex Luthor. Han är en bra skådespelare men jag tycker att kanske han inte passar som just Luthor.

Joaquin Phoenix ska säkerligen spela Lex Luthor för att han liknar honom ju!

Nu är det dags för cons…

Anna Paquin ska spela Rogue i nästa års X-Men: Days of Future Past men det ska hon inte göra längre. Bryan Singer har sagt att Rogue var bara med i en del av filmen och att de har tagit bort den delen så Anna Paquin är inte med i filmen alls!

Det är ungefär som med Shailene Woodley som skulle spela Mary Jane i Amazing Spider-Man 2. Hon var bara med i några få scener men Marc Webb och de andra tyckte att det var så mycket på gång i filmen och MJ var inte nödvändig i handlingen. De tog bort hennes scener.

Jag kan förstå varför de gjorde det med MJ men med Rogue, en X-Man som har en stor roll i de här filmerna, är bara idiotiskt! Det tycker jag… Jag älskade Rogue i de två första filmerna men i den tredje var hon en ”waste of my time”-karaktär. Jag ville se henne komma tillbaka som den underbara karaktär hon en gång var men det blir inte så…

Ännu mera saker som jag hatar! Paramount planerar en reboot till Nakna Pistolen. Om du inte visste det men jag älskar Nakna Pistolen-filmerna! Leslie Nielsen var rolig som fan men han har ju gått bort så nu planerar de en reboot. Kan man tänkta sig: En Nakna Pistolen film utan Leslie Nielsen. Ja, det är bullshit och det luktar verkligen!!!!!!

Jag älskar Batman Begins. De var tvungna att göra den efter att Joel Schumacher dödade Batman med Batman & Robin. The Amazing Spider-Man var hälften nödvändig för att Sam Raimi hoppade av Spider-Man 4 så om man tänkter på det var det en bra idé att göra en reboot. Men en reboot till Nakna Pistolen… Jag har inga ord. Absolut inga ord!

Punkt. Utan utropstecken denna gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *