One Sunday Left…

Efter mina arga åsikter om Sony och Marvels idéer angående filmrättigheterna till Spider-Man (skrolla ner för att läsa mina inlägg om det) så kom jag på att det är en vecka kvar tills jullovet börjar! Och endast en advent kvar. Vart tar tiden vägen?

020

Jullovet må inte vara långt men det är värt att sitta ner och vänta på den 24:e. Under tiden ska jag försöka göra klart mina två nya filmer.

040

Inte nån stor produktion men jag filmar de båda back-to-back (samma produktion, för er som inte kan filmskapande). Filmerna är uppföljare till en tidigare film som jag gjorde, alltså en del 2 och en del 3. I del 2 använder jag stop-motion animation med en Lego-figur.
Om jag någon gång skapar en egen kanal på YouTube, så ska jag ge er en chans att titta på mina mästerverk.
Plus så får ni höra min röst. Det finns mer av mig bakom denna skärm.

001 (6)

Ja, den här bilden ovan är ganska gammal. Den nya tvättmaskinen fungerande 100%. Jag vet inte varför jag ens skriver om våran nya tvättmaskin. Jag vill bara gå till bion och titta på ‘The Hobbit: The Battle of the Five Armies’. Eller ”Femhäraslaget”, om man så vill…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *