It can’t be stopped…

Varje jävla dag får vi mera nyheter och leaks om Sonys planer för Spider-Man-franchisen, och nästan alla de är patetiska!

Den första saken som fortfarande stör mig är att Sony planerar en till reboot, med ett nytt ansikte bakom Spider-Mans mask. En idé som de har är att basera den onödiga rebooten på ‘Kraven’s Last Hunt’, en populär story från serietidningarna.
Även om jag inte gillar idén med en till reboot, så låter det intressant att använda ‘Kraven’s Last Hunt’ som ett källmaterial. Men inte till EN TILL REBOOT!!!
The Amazing Spider-Man-franchisen borde fortsätta! Jag har väntat på nyheter om
Drew Goddards ‘The Sinister Six’ för länge nu. Spänningen inuti mig blir starkare. Men nu ser det ut som att filmen inte ska bli gjord, samma sak med ‘Venom’ och resten av denna döda franchise. Suck…

En annan sak som gör mig ledsen är att Marc Webb, regissören av de två senaste
Spider-Man-filmerna (FYI), är tydligen UTE ur sin egen franchise. Det sägs att Sony inte vill att han regisserar ‘The Amazing Spider-Man 3’. Varför? Vette fan.
Sony vill istället att Phil Lord och Christopher Miller tar över. De är mest kända för att ha gjort ‘The Lego Movie’.
Marc Webb sa själv att han skulle regissera den tredje filmen. Killen är en av mina favorit regissörer! Låt honom regissera den tredje filmen!

Men den värsta saken – den absolut värsta saken är att Sony Pictures lovade att de skulle expandera Webbs ‘Amazing Spider-Man’-franchise. Om de samarbetar med Marvel, så har de brutit sitt löfte. Det går inte att lita på dem längre!
Kommer du ihåg Marc Webbs citat ”Think bigger”? Det är en jävla lögn!

Jag måste lugna ner mig nu och åka till bion. Det låter bra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *