From All of Us…

2014s julafton tog snabbt slut, och för att citera Morsan: ”Det var den julen det!”

Nu är det bara nyår kvar och sen kommer man tillbaka till skolbänkarna. Fy fän, vad jag hatar skolan!
I alla fall, låt oss gå igenom vad jag fick för julklappar, shall we?

077

BOOM! A Nightmare on Elm Street Collection, Captain America: The Winter Soldier och Godzilla (Gareth Edwards edition)!
Men vänta! Det finns mer!

078

DUBBEL-BOOM! Thor: The Dark World, Transformers: Age of Extinction och X-Men: Days of Future Past!

Ja, jag vet att de flesta av dessa filmer har jag redan sett på bio. Men ‘Elm Street’ är ju spännande. Första filmen har jag också skrivit en recension för, men de andra 6 onödiga filmerna i franchisen finns inte på min hårddisk. Om du fattar vad jag menar…
Recensioner för dem? Vi får se. Kanske ett och samma inlägg om alla 7 filmerna. Som sagt: vi får se.

Jag fick faktiskt alla filmer jag önskade mig, men endast en spel.

079

‘Metal Gear Rising: Revengeance’. Jag har aldrig spelat ett Metal Gear Solid-spel i hela mitt liv men det här spelet är häftigt. Jag vet att det inte är som de andra Metal Gear-spelen. Det är mera som ett hack-and-slash-spel. Men det är roligt att spela. En recension för det är på väg. Oroa dig inte.

Med mina nya…

090

…högtalare kan jag lyssna på episk filmmusik med ett episk ljud. Jag lyssnar på Alexandre Desplats ledmotiv från Godzilla och Paranoia-sången från The Amazing Spider-Man 2.

091

Subwoofern får vara på golvet tills vidare. Eller för evigt, menar jag. Tillsammans med min fot.

001

Den må inte säga ”I’ll be back” men det finns så många situationer i mitt liv där jag inte bara bryr mig. Och nu får jag äntligen visa det.

Nog med allt jul nu, för det finns en sak som jag måste säga. Det är garanterat att Spider-Man ska få en till reboot och att Marvel ska producera en ny trilogi. Så jag har bestämt mig att skriva min egen fortsättning av Marc Webbs ‘Amazing Spider-Man’-franchise, bestående av ‘The Sinister Six’, ‘The Amazing Spider-Man 3’, ‘Venom’ och ‘The Amazing Spider-Man: The Final Chapter’.
Just det, franchisen lever fortfarande i mitt hjärta. Oj, det lät djupt.

Tillbaka till julandet. Vet du hur tomten såg ut hos Mommo och Moffa?

084

Ser vem det är? Låt det smälta in först. Du har rätt. Det är jag!

087

Det var den första och sista gången jag var Tomten. Han har inget roligt jobb, det må jag säga.

God Jul på er alla dödliga och så ses vi nästa år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *