‘X-MEN: APOCALYPSE’ hittar sin NIGHTCRAWLER, Zack Snyder ger oss FÖRSTA TITTEN på AQUAMAN

Bryan Singers ‘X-Men: Apocalypse’ växer varje dag med nya ansikten. Förut fick vi veta att Tye Sheridan, Sophie Turner och Alexandra Shipp ska spela yngre versioner av Cyclops, Jean Grey och Storm.
Som alla regissörer gör nu för tiden, så avslöjade Bryan Singer att Kodi Smit-McPhee ska spela Kurt Wagner / Nightcrawler i ‘Apocalypse’ – via sitt Instagram-konto.

Vi har inte sett Nightcrawler sen ‘X2: X-Men United’, där han var spelad av Alan Cumming. I och med att det är en yngre Nightcrawler så har de chansen att göra honom till Mystiques – och kanske också Azazels son. Men Azazel är ju död. Ganska svårt att förklara samlaget…

Apropå regissörers sätt att meddela saker och ting…
Zack Snyder, regissören av den mycket efterlängtade ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, har gett oss den första titten på Jason Momoa som Aquaman i DC Comics filmuniversum.

En fråga: ”Unite the Seven”? Det kan syfta på medlemmarna av Justice League: Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Green Lantern och såklart Aquaman.

Först var jag faktiskt lite skeptisk angående Jason Momoa som Aquaman men nu, när jag var sett honom i självaste kostymen, så tror jag att han kommer att ”äga” rollen, så att säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *