Tom Rothman tar över SONY PICTURES — Bra eller dåligt?

Efter Amy Pascal lämnade sin plats som ordförande på Sony Pictures, så har de hittat en ersättare: Tom Rothman, en stor Hollywood-skitstövel.

Ordet ”skitstövel” kan definieras på olika sätt, och sättet jag definierar det på är att han är bara en stor Hollywood-skitstövel.

Rothman var först en ordförande på Fox och han producerade många av Foxs filmer, inklusive X-Men-filmerna. Och här kommer orsaken till att ordet ”skitstövel” används:
Rothman hatar serietidningsfilmer! Varför? Skitstövel, duh!

Han är orsaken till att Brett Ratner fick regissera högen gjord av skit kallad ‘X-Men: The Last Stand’ och varför ‘X-Men Origins: Wolverine’ sög hur den sög!

Bevismaterial nr 1!

Bevismaterial nr 2: Skitstövel!

Men påverkar det avtalet mellan Marvel och Sony angående Spider-Man? Ja, men på ett positivt sätt.
Om Tom Rothman bestämmer sig att ingripa och göra Marvel’s Spider-Man till en stor röra, så kan han glömma det! Då kan han faktiskt bryta kontraktet med Marvel Studios och Sony vill inte bli stämda av Marvel. Förstår du mig?

Vi vet alla hur dåliga ‘X-Men: The Last Stand’ och ‘X-Men Origins: Wolverine’ är, och jag har alltid skyllt på Brett Ratner och Gavin Hood. Men egentligen var allt Mr Rothmans fel.
Han såg till att Bryan Singer inte fick göra ”X3” och han trodde att han var regissören av ”X-Men Origins”. Sen lämnade han Fox och det är därför ‘X-Men: First Class’ blev en bra film, eftersom han inte var involverad.

Men nu är han involverad i Marvel’s Spider-Man. Eller? Jag menar, Sony ska ju distribuera filmen, finansiera och även ha en stor kreativ kontroll. Men måste det betyda att det kommer att bli en dålig produkt? I mina ögon, nej.

Välkommen till min personer-som-jag-hatar-lista, Thomas!

Källa: Deadline och ComicBookMovie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *