STAR WARS: ROGUE ONE ska återförena regissör Gareth Edwards och kompositör Alexandre Desplat

Förra årets ‘Godzilla’ blev en stor hit, och sen dess har regissören Gareth Edwards fått styra den första Star Wars spin-off filmen ‘Rogue One’ som ska komma ut 16 december 2016. Film Music Reporter rapporterar att Godzilla-kompositören Alexandre Desplat ska skapa musiken för Edwards spin-off. Visst är det en stor nyhet?!

Jag gav prisen för bästa musik och bästa regissör till ‘Godzilla’ – och nu ska kompositören och regissören återförenas!
Det här är en unik situation, eftersom John Williams har gjort musiken för både originaltrilogin och prequel-trilogin. Filmen borde inte innehålla den klassiska Star Wars-musiken; låt den vara unik och speciell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *