J.J. Abrams ryktas att få regissera STAR WARS: EPISODE IX

Något säger mig att den här bloggen har blivit en Star Wars-sida. Äsch, det är väl bara jag!

Efter nyheterna att titeln för Gareth Edwards 2016 Star Wars spin-off film är ‘Rogue One’ och att Alexandre Desplat ska komponera filmens musik, har vi fått ett litet rykte från folket på Latino Review angående den tredje och sista filmen i den nya Star Wars-trilogin – ‘Episode IX’. Tydligen vill Disney att ‘The Force Awakens’-regissören J.J. Abrams ska styra den nionde delen i den stora franchisen.

‘Star Wars: The Force Awakens’ kommer ut om 9 månader, och redan får vi såna här bekräftade och obekräftade nyheter. Vi vet att Rian Johnson ska ta över ‘Episode VIII’, Gareth Edwards gör den första spin-off filmen och Josh Trank har sin egen spin-off på gång.
Jag hoppas att ‘The Force Awakens’ blir väldigt bra så att jag vill att Abrams ska komma tillbaka för en till film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *