Josh Trank lämnar STAR WARS antologifilm

Regissören av den kommande ‘Fantastic Four’-rebooten, Josh Trank, har tyvärr lämnat den andra filmen i antologiserien av ‘Star Wars’-filmer på grund av personliga skäl.

Trank har fått mycket skit under den senaste tiden. Det ryktas att han betedde sig som en skitstövel under produktionen av ‘Fantastic Four’, och att det är orsaken till att Disney inte ville arbeta med honom.

“After a year of having the incredible honor of developing with the wonderful and talented people at Lucasfilm, I’m making a personal decision to move forward on a different path” sa Trank i ett uttalande på Star Wars officiella hemsida.
I’ve put a tremendous amount of thought into this, and I know deep down in my heart that I want to pursue some original creative opportunities. That said, the Star Wars universe has always been one of my biggest influences, and I couldn’t be more excited to witness its future alongside my millions of fellow Star Wars fans. I want to thank my friends Kathleen Kennedy, Kiri Hart, Simon Kinberg, and everyone at Lucasfilm and Disney for the amazing opportunity to have been a part of this. May the Force be with you all.”

Under Star Wars Celebration skulle han och Gareth Edwards prata om antologiserien. Men Trank kunde inte komma och Edwards fick prata om sin egen antologifilm ‘Rogue One’ helt ensam.

Vem som ska ta över Tranks plats i antologifilmen är ett mysterium tills vidare. Gareth Edwards ‘Star Wars: Rogue One’ kommer i alla fall ut 16 december 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *