Första titten på hela teamet i SUICIDE SQUAD!

Först fick vi Jared Leto som Joker – nu får vi hela Suicide Squad-teamet!

Adam Beach som Slipknot, Jai Courtney som Captain Boomerang, Cara Delevingne som Enchantress, Karen Fukuhara som Katana (vilket simpelt namn), svennejäveln Joel Kinnaman som Rick Flagg, Margot Robbie som Mr. J’s extremt heta flickvän Harley Quinn, Will Smith från Bel Air som Deadshot utan en vit mask, Adewale Akinnuoye-Agbaje som Killer Croc och Jay Hernandez som El Diablo i en hel gruppbild!

De enda som saknas är a) Jared Leto som The Joker och b) Viola Davis som Amanda Waller. Vi har ju redan fått vår bild av Leto som Joker men… Ändå!

Ryktena — ja, dessa rykten — säger att Joker ska vara filmens antagonist som ska slåss mot Suicide Squad. Hur är det då med Joker och Harley Quinns förhållande? Ska hon gå över till Jokers galna sida eller tvärtom?

I alla fall, det här är en jättebra gruppbild för David Ayers ‘Suicide Squad’, som kommer ut 5 augusti 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *