Ny handlingsbeskrivning för CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR bekräftar bekanta ansikten

Just när man trodde att nyheterna skulle lugna ner sig…

Marvel Studios har börjat produktionen av ‘Captain America: Civil War’ – för nästan två veckor sen – och en ny handlingsbeskrivning har hittat sin väg till nätet (Nej, det är inget Spider-Man skämt):

”’Captain America: Civil War’ picks up where ‘Avengers: Age of Ultron’ left off, as Steve Rogers leads the new team of Avengers in their continued efforts to safeguard humanity. After another international incident involving the Avengers results in collateral damage, political pressure mounts to install a system of accountability and a governing body to determine when to enlist the services of the team. The new status quo fractures the Avengers while they try to protect the world from a new and nefarious villain.”

Dessutom ska vi få några bekanta karaktärer i ‘Civil War’: Paul Bettany som Vision från ‘Avengers: Age of Ultron’, Don Cheadle som James ”Rhodey” Rhodes / War Machine, Emily VanCamp som Agent 13, och även Paul Rudd som Scott Lang från den kommande ‘Ant-Man’ och William Hurt som General ”Thunderbolt” Ross från ‘The Incredible Hulk’!

Jag är glad att Thunderbolt kommer tillbaka. Vi behöver mer Thunderbolt, kanske även Red Hulk. Minns du den där scenen i slutet av ‘The Incredible Hulk’ där han pratade med Tony Stark om ett ”team”? Det finns saker som man kan göra med honom. Inte ”göra” som på ett snuskigt sätt…

Men även om jag är spänd för filmen, så är jag fortfarande lite skeptisk. Det finns så många karaktärer, och det är en Captain America-film, inte en Avengers-film. ‘The Winter Soldier’ var 100% en film om Captain America. ‘Civil War’ kommer väl att bli 50%…

Men det är ju Marvel – de vet vad de gör!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *