Ava DuVernay riktas som regissör i Marvel Cinematic Universe

Ava DuVernay, regissören av förra årets Oscar-nominerade ‘Selma’, har tydligen fått ett erbjudande av Marvel Studios att regissera antingen ‘Black Panther’ eller ‘Captain Marvel’ i Phase 3 av Marvel Cinematic Universe, säger The Wrap.

Det var på tiden att Marvel får kvinnliga regissörer i MCU! Patty Jenkins, den blivande regissören av Warner Bros ‘Wonder Woman’, skulle styra ‘Thor: The Dark World’ men hoppade ur på grund av — *suck* — kreativa konflikter…

Ett till ”tydligen”: Marvel söker efter afroamerikanska regissörer för ‘Black Panther’ och kvinnliga regissörer för ‘Captain Marvel’. Okej, DuVernay är ju både afroamerikansk och en kvinna – och jag är ingen rasist eller sexist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *