Reese Witherspoon ska spela huvudroll i live action TINK

Jag hade fel. Deadline rapporterade inte månadens live action remake från Disney, det har The Hollywood Reporter gjort istället!

Disney ska fortsätta sin icke-klassiska trend än en gång, med en live action film baserad på Tingeling kallad ‘Tink’. Reese Witherspoon, som ska producera projektet, ska spela titelkaraktären – och vi vet åt vilket håll det här går.

Filmen ska följa samma spår som förra årets ‘Maleficent’, där en biroll är centrumet av handlingen istället för huvudrollen. Törnrosa var en biroll och Maleficent, skurken från animationen, var huvudrollen. Tingeling ska ha huvudrollen medan Peter Pan är en biroll.

Det må låta komplicerat men, tro mig, det är ganska simpelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *