Batman i SUICIDE SQUAD – Onödigt?

Före produktionen av David Ayers kommande ‘Suicide Squad’ började, ryktades det att Ben Afflecks Batman (Batfleck) skulle ha en roll i filmen, förmodligen en cameo. Ryktet bekräftades vara sant efter att Affleck, Batmobilen och självaste Batman i full kostym sågs vara på inspelningsplatsen i Toronto.

Och, som kanske väntat, så gillar jag inte idén att ha Batman i ‘Suicide Squad’. Orsaken är enkel: FILMEN HETER ”SUICIDE SQUAD”!!!!!

Jag vet att Joker och Killer Croc är med i filmen, men är Batman verkligen nödvändig? Jag vill inte att det ska bli den grejen som jag kritiserar. Konceptet bakom Suicide Squad är att de är antihjältar. Batman är en vanlig hjälte och vanligtvis huvudkaraktären, eller åtminstone en av huvudkaraktärerna. Hans roll kan fortfarande vara en liten, kortvarig cameo – inget har blivit bekräftat.

‘Suicide Squad’ kommer ut 5 augusti 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *