ANT-MANs manusförfattare går med i TRANSFORMERS-teamet

‘Transformers’-franchisens ”writer’s room” har blivit större. Andrew Barrer och Gabriel Ferrari, manusförfattarna bakom omskrivningarna av Marvel’s kommande ‘Ant-Man’, ska hjälpa Akiva Goldsman och kompani med nya uppföljare och spinoffs i ‘Transformers’ universumet.

Enligt Deadline ligger en ursprungsberättelse på bordet, under arbetsnamnet ”Transformers One”, som ska utspela sig på planeten Cybertron före Autobots och Decepticons kom till Jorden. Tydligen ska det bli en animerad långfilm, men folket på Paramount har inte gjort ett beslut ännu.

Det ser ut som att de vet vad de gör. De senaste fyra filmerna har dragit in flera miljarder dollar sammanlagt från hela världen! Såklart ska de försöka få mera cash!
Jag har alltid velat se en film om Transformers ursprung på Cybertron. Det vore dumt om den var live-action; CGI-animation passar bättre. Michael Bay har sagt att en dag kan en hel Transformers-film vara gjord av CGI. Jag tror att den dagen är nära…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *