Robert Zemeckis utesluter en TILLBAKA TILL FRAMTIDEN remake

Ta fram champagneflaskorna! Robert Zemeckis, regissören och medskaparen av den mycket älskade ‘Tillbaka till framtiden’-trilogin, har sagt att en remake av serien ska inte se dagsljuset på en lång, lång tid.

När The Telegraph frågade Zemeckis om han skulle kunna överväga en modern version av Marty McFly och Doc Browns tidsresande äventyr, svarade han med tre enkla ord: ”Oh, God no!” Vilket är ett religiöst ”NEJ!”…

”That can’t happen until both Bob [Gale] and I are dead” fortsatte han. ”And then I’m sure they’ll do it, unless there’s a way our estates can stop it. I mean, to me, that’s outrageous. Especially since it’s a good movie. It’s like saying ‘Let’s remake Citizen Kane. Who are we going to get to play Kane?’ What folly, what insanity is that? Why would anyone do that?”

Jag är lättad på alla möjliga, kända och okända sätt! Remakes är en epidemi i Hollywood – och det måste få ett slut!
En remake av ‘Tillbaka till framtiden’ är en dålig idé; ingen vill ha en remake av en tidlös klassiker (Ursäkta den dåliga ordleken). Enligt Zemeckis och Gales kontrakt från 1984 får de bestämma om en till film i serien ska bli producerad eller inte – tills de båda är döda.

Men oroa er inte, kära fans! Som han sa, det kanske finns en möjlighet att hindra filmbolaget från att producera en remake. Vi får bara vänta och se om den möjligheten är verklig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *