Phil Lord och Chris Miller ska regissera Han Solo STAR WARS spinoff

Duon bakom ‘The Lego Movie’ och ’21 Jump Street’, Phil Lord och Christopher Miller, ska regissera en ‘Star Wars Anthology’-film som ska handla om en ung Han Solo, utspelat före 1977s ‘Star Wars’.

The Hollywood Reporter rapporterade nyheten, före Star Wars officiella hemsida bekräftade det.

Som vi alla redan vet, men som jag ändå måste upprepa, ska Gareth Edwards göra den första Antologi-filmen, ‘Rogue One’, som ska börja sin produktion ganska snart. Josh Trank, regissören av den kommande ‘Fantastic Four’, skulle styra den andra filmen men han hoppade av på grund av… Ja, du vet.

Men tydligen är det här inte samma projekt som Trank jobbade på, som antagligen skulle handla om en ung Boba Fett. Disney och Lucasfilm har flyttat fram den filmen till ett okänt releasedatum och Lord och Millers Han Solo-film ska ta över dess plats på 25 maj 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *