Will You Have Peace Or War?…

Kommer du ihåg att jag var lite skeptisk om ‘Captain America: Civil War’? Glöm att jag någonsin sa det.

Phase 3 kommer bara närmare och närmare, och nu är den närmare än förut. Den här filmen kommer att bli storslagen och en revolution inför framtiden av MCU.

Även om vi får se Cap slåss mot Iron Man, en kort introduktion till Black Panther och återkomsten av William Hurt som Thunderbolt Ross, så påminner den här trailern mig om ‘Captain America: The Winter Soldier’ på något underligt sätt. Dessutom är det ingenting unikt eller speciellt med det här trailern, eftersom nästan alla Marvel-trailers är episka på ett eller annat sätt.

Men jag har lagt mina klagomål åt sidan och låter Russo-bröderna och Marvel visa världen vad de har gjort…

‘Captain America: Civil War’ kommer ut 29 april 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *