Michael Bay bekräftar att han ska regissera ‘Transformers 5’

Det var inte alls oväntat.

Mannen bakom några av Hollywoods bästa explosioner, Michael Bay har officiellt sagt att han ska komma tillbaka till sin ‘Transformers’-filmfranchise för en sista runda.

”Jag ska göra ‘Transformers’… 5, eller hur?” sa Bay i en intervju med Rolling Stone. ”Jag har tagit på mig mycket arbete. ‘Transformers’, jag har fortfarande roligt med det. Det är kul att göra en film som 100 miljoner människor kommer att se. Men det här är den sista. Jag måste ge styrningen till någon annan.”
Då blev Bay påmind att han har sagt samma sak om de två föregående filmerna i serien. ”Jag vet. J.J. [Abrams] sa, ‘Du är den enda som kan göra det.’ Men det är dags att gå vidare. En till.”

Har Michael Bay börjat att bli senil eller har han fått något typ av Tourettes? Men det vore kul att få se han säga farväl till denna franchise på ett bättre sätt än med ‘Age of Extinction’. Faktumet att han nämner J.J. Abrams gör att jag litar på honom. Dessutom ska franchisen bli mycket större med många, många uppföljare och spinoff-filmer.

‘Transformers 5’ är stämplad för sommaren 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *