Comicmovie: The Return of the News…

När man har håltimme måste Comicmovie komma tillbaka, duh! Eller i alla fall ha ordet ”Comicmovie” i titeln.

Marvel’s ‘Ant-Man’ har börjat sin produktion! Edgar Wright må inte vara involverad längre men jag har höga förväntningar.
Vi har fått vår första look på Paul Rudd som Scott Lang under inspelningen i San Francisco.

Och John Slattery, som spelade Howard Stark i Iron Man 2, ska återigen spela rollen som Tony Starks farsa i ‘Ant-Man’.

När man talar om ”återigen”. Vi vet att Alfred Molina gjorde ett bra jobb som Doctor Octopus i Sam Raimis ‘Spider-Man 2’ men Molina har sagt att han vill gärna spela Doc Ock igen i Marc Webbs franchise, och Drew Goddards ‘The Sinister Six’.

Jag vill att J.K. Simmons kommer tillbaka som J. Jonah Jameson men när det gäller Alfred Molinas Doc Ock så… är jag inte säker.
J. Jonah Jameson? Visst, jag kan se J.K. Simmons som J.J. igen. Doc Ock? Den mest populäraste skurken i Spider-Mans historia? Vara igen spelad av Alfred Molina?
Jag älskar Doc Ock i Spider-Man 2, det gör jag. Men ge någon annan en chans. Fast han dog i slutet av Spider-Man 2 och vi ville se mera av honom. Jag vet inte vad jag tycker, även om det inte är officiellt.

Marc Webb är inte rädd att hålla sina skurkar vid liv. Folket bakom James Bond borde också tänka på det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *